In opdracht van RVO en Topsector Energie werkt DRIFT met een kerngroep van innovatoren aan het versnellen van de warmtetransitie in Nederland. Met dit formulier kun je je aansluiten bij het bredere netwerk rondom deze kerngroep. Dankzij deze groep kunnen de lessons learnt van de innovatoren breder worden gedeeld, bevraagd en toegepast.

Wat kun je verwachten als je je aansluit?
  • We houden je op de hoogte wanneer er nieuwe inzichten zijn opgedaan door de kerngroep. Daarvoor sturen we je in 2021 minstens vier keer een overzicht per email van wat de kerngroep de afgelopen tijd heeft ontdekt, in de vorm van visuals, interviews of videos.
  • Ook nodigen we je via dit kanaal uit voor de slotbijeenkomst van COIL in Oktober.
  • Daarnaast zullen andere (online) activiteiten mogelijk openbaar zijn, en willen we, binnen dit bredere netwerk, kennis uitwisselen voor het versnellen van de warmte-transitie. Zodra we daaraan beginnen, ben jij de eerste die erover hoort!
* indicates required

Door je in te schrijven voor COIL, ga je akkoord dat DRIFT je emails stuurt zoals omschreven onder het kopje "Wat kun je verwachten als je aansluit?". We delen je gegevens niet met derde partijen; ze worden wel opgeslagen in het e-mailsysteem MailChimp. DRIFT zal je gegevens een jaar na afloop van het project weer verwijderen (verwachting eind 2022). Ga je hiermee akkoord?